bavul hazırlarken bavula türk kahvesi ve çorba koydum bi sorun olurmu acaba birde bavula belgelerin fotokopisini koydum sorun olurmu acaba birde sucuk koysam bişey olur mu
bavul hazırlarken bavula türk kahvesi ve çorba koydum bi sorun olurmu acaba birde bavula belgelerin fotokopisini koydum sorun olurmu acaba birde sucuk koysam bişey olur mu
Türk kahvesi cart curt tarzı şeylerden birşey olmaz.Uçaktaki formda yiyecek bulundurmuyorum'u işaretle eğer şansın varsa valizini açtırmazlar sucuğunu afiyetle yersin memleket özlemi çekerken, ha açtırırsalarda valizini dersin ben anlamadım o maddeyi kusura bakmayın falan tamamdır.Belgelerin fotokopisinin çantanda olması güzel ne olur ne olmaz![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
ben de de şu ara bi bavul hazırlama telaşı başladı ancak hala ne koysam yararı olur bilemiyorum..
birkaç paket hazır çorba, bisküvi fln düşünüyorum..
bir de aklımda böyle vakumlatıp siyah zeytindir beyaz peynirdir fln koymak var şirket onlardan bi sıkıntı çıkmaz koyabilirsin dedi ancak emin değilim var mı bi bilgisi olan ?
Arkadaşlar forumda aratırsanız bununla ilgili onlarca yazı görürsünüz.Bunun zeytin sokmak baklava sokmak veya hazır corba sokmakla alakası yok.Gümrük kuralları gereği hiçbir yiyecek sokamazsınız.Ama bavula koyup götürürseniz gümrükten gecirme şansınız var.Ucakta verdikleri kağıda yok işaretleyeceksiniz.Şayet indiğinizde bavulunuzu kontrol etmek isterlerse -ki bu kısmı tamamen şanstır- adam size soracaktır valizi kendin mi hazırladın diye orada evet dersen bavuldan cıkacak yiyeceğe o kağıdı anlamamıştım ayağı yapacaksın.Yada bavulu annem hazırladı deyip sıyrılabilirsiniz.Bu kadar.
Konu acmadan önce arama butonunu kullanalım lütfen.
Koy gitsin arkadaşım orada çok özlüyorsun hele zeytine allaaaaaaa zeytin dönüş sebebim olabilirdidoldur gitsin şansın varsa açtırmayacaklardır ki öyle valizini çok açtıran da görmedim ben.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Bence bavula sadece yemek koyun2 parça kıyafet yeter burdan alırsınız
Ama yemek bulundurun kesınlıkle ben bulundurmadım zorlugunu cekiyorum
Dana etine hala rastlayamadım
Hergun yumurta yiyorum
![]()
hocam bavula aşırı derecede koymamak şartıyla baharat baklava falan koycam sıkıntı cıkarsa sizden bilirm :PP
beyler ben el çantası yerine normal sırt çantası alcam.içine önemli şeyler dısında kek cips çikolata filan koysam uçarken yeme şansım var mı ben çok çabuk acıkıyorum o yüzden
arkadaşlar benim italya aktarması 6 saat. orda bi daha kazılanmıyalım diye bizimkilere bişeler yaptırsam el çantasına atsam italyada afiyetle yesem çok güzel olur dimi![]()
kiyafet ucuz yiyecek koyun bol bol
beyler bi kutu aspirin koysam sorun olur mu bide diş macunu diş fırcası tırnak makasını almaya gerek var mı alırsak sorun olur mu
o kadar gereksız seyler sorulmuş ki bir cogu amerıkada var zaten en fazla 1 gune tedarik edlir sucuk dahil.
FENER BAHÇE
Gençler aslında arkadaşın dediği de doğru tüm bunları bir günde bile tedarik edebilirsiniz türkün birisi gitmiş amerikada bir şirket kurmuş internet üzerinden türk marketi çaydanlığından baklavasına aklına gelen herşey varkasmayın fiyatlarda gayet uygun
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks