2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
evet o site baya bir ucuza bulur bende anlamış deyilim :S
Bu arada bileti aldım kartımdan para çekildi biletim nereye gelecek ne yapcagım koltuk ne zman çekeceğim bilmiyorum
direk iptal ettir kardeşim bileti çünkü baktım şimdi kıbrısdan antalya ya bilet diye 576 dolar gösterdi yani yalnış gösteriyor kandırmaca diyebilirm. bir ara sor hemen
haziran 1 de nasıl bu kadar ucuza almıssın kardes sanslısın bı skıntı yoksao sana gelen bilet mailinin cıktısını al onunla gıt bi sıkıntı olmaz zaten bileti havaalanında cıkartıyosun.kafan rahat olsıun istiyosan bi ara deltayı istersen ama bi sıkıntı olmaz diye dusunuyorum arayıp sor sen yinede
saatin yaklastıgı zaman deltanın gisesine gidiyosun sorunca gösterirler zaten orda valizlerini veriyosun check in yaptırıyosun sana koltuk numarası veriyolar ucus biletini veriyolar bu kadar islem.bos yer varsa cam kenarı falan isteyince veriyolar cam kenarını
Good news, you have a short window to cancel your airline tickets without paying an airline penalty. If you choose to cancel your tickets, you'll need to book any new tickets at current fares.
Burada ne demek istiyor iptalle alakalı birşeye baktım ama ?
Sikinti cikar diyenlere bakma hocam sen.
checkmyrip.com'dan ve Delta'nin sitesinden PNR Numarani ve Soyadini yazarak kontrol et orada cikiyorsa is tamamdir. Istanbul Delta'nin ofisini arayabilirsin. Koltuk isini ne yaptin. Bu arada iyi ucuslar cok ucuz fiyat.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
panik yok aynı bilet su anda da 608 dolara var. e-bilet numaran ile birlikte https://www.delta.com/myitinerary/itinLanding.action adresine gir ve e-ticket'ı seçip adın soyadın ve istediği e bilet numaranı girdiğin zaman detaylar gözükecektir. ödemeyi tamamlayıp bileti satın almışsan. oradan koltuk ve yemek de seçebilirsin.
Kolay gelsin.
Acil bir sorum var priorty diye koltuk şeçmiştim hava yolu onu onaylamamıs ne yapacagım ? Yıldızlı bir koltuk pritory yazıyordu orayı şeçtim ama uncofirmed yazıyor ???
öncelikli koltuk o.diğer boş koltuklardan seç. unconfirmed'de onaylanmamış demek. confirmed yazması gerek.
available olarak görünen bir koltuk seç yeniden dene.
Not : Yemek olarak muslim'i seçme. hatta hiç yemek seme uçakta seçersin. sonra çok lezzetli olmayan yemekler geliyor. özellikli bişey seçince![]()
lunch yazıyor,yemek seçme bölümü gönderdiğin linkte yoktu. Nasıl şeçeceğim şeçmek istiyorum yinede![]()
570 dolar uygun ama New York gidiş geliş için aman aman bir fiyatta değil.Bileti almışsın şüphen varsa yinede arayabilirsin Deltanın TR şubesini.
herkez çok sağolsun kayhan hocam yemeğe kadar bütün sorularımı yanıtladı,çok teşekkür ederim. Ben hiç anlamazdım tek başıma bunlardan ...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks