baktım cbü yok cbü olmadan olurmu hiç. evet arkadaşlar biz İİBF fakültesinden maliye ve işletme 3. sınıf ikinci öğretimden 2 arkadaş kısmet olursa bu yaz ocean city deyiz. cbülüleri bekleriz haberleşelim bilgilerimiz paylaşalım.
baktım cbü yok cbü olmadan olurmu hiç. evet arkadaşlar biz İİBF fakültesinden maliye ve işletme 3. sınıf ikinci öğretimden 2 arkadaş kısmet olursa bu yaz ocean city deyiz. cbülüleri bekleriz haberleşelim bilgilerimiz paylaşalım.
Bende Cbü denim Tütün Teknoloji Mühendisliği bölümünde okuyorum akhisardabu sene geçti ama bende seneye gitmeyi düşünüyorum herşey yolunda giderse
![]()
2009 wat katılımcısı yok mu cbü'den? Konuşalım, bilgi paylaşımı yapalım...![]()
ben bi aksilik olmazsa katılıcam ama self placement mı gitsem yoksa normal programa mı katılsam karar weremiyorum. şirketimi filan seçtim herşeyim hazır sadece kararsızlıklarım war. ben iibf denim kardeş sen hangi bölümdesin?
Yarın CBÜ spor salonunda WAT semineri var..
neyle ilgili seminer yapıcaklarmış kardeş bilgin war mı? kim düzenliyor okul mu?
Watla ilgili olacak... okul değil firma düzenliyor...
celal bayar'ın baygın gençleri biliyorum şimdi sınav dönemi ne işin var wat ile diceksiniz ama ne yapyım sıkıldım vee cidden heycanlıyım ondan öle iki dakikada bi nete bakıyorum...
bende i.i.b.f 3.sınıf işletme örgün öğretim öğrencisiyim.
ohio taraflarına gidecek arkadaşlar var mı_?
NOT:henüz benmde gidip gitmiceğim meçhul vize memuru red verirse diye korkuyorum valla...![]()
bildiğim kadarıyla kalan derslere okadar fazla bakmıyorlar.yani göze çok fazla batacak kadar yoksa not ortalamasının tutması yeterli sanırım...
merhaba arkadaslar ben busene cbude okuyan bir arkadasimla gidecegim wat a ancak sizin transkrip biraz farkli.Benim arkadasim fizik bolumu okuyor cbude 3.sinif.toplamda yaklasik 10a yakin dersten kalmisancak isin garibi ortalamasi 62 gozukuyor bu vizede bi sorun yaratirmi acaba
)
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Ortalaması ne görünüyorsa odur. Madem ki 62 herhangi bir sorun yasayacagını sanmıyorum
şu kutsal vizeyi alabilirsem bende atlantadayım
arkadaşlar ben vizeye giderken okuldan hazırladığım evrakları şöle anlatayım size:
1-ing. transkript (öğrenci işlerinden)
2-100lük sistemin 4lük sistemde denkliği (internette her yerde bulabilirsiniz çıktı alın ve fakülte sekreterine onaylatın)
3-öğrenci belgesi (öğrenci işlerinden)
bunları alın ve fakülte sekreterliğinde kapalı zarfa koyup zarfı mühürletin...
ben böle yaptım umarım hepiniz için ii olur...herkese şimdiden başarılar...
acaba 4lük sistemin çıktısını koymasak bir sıkıntı olur mu ?yani ben bugun zarfı mühürlettim ing ve türkçe transkript var sadece![]()
sanmıyorum yaa sorun olacağını ben sadece öle sağlama almak için öle bi yola başvurdum.umarım olmaz ve alırsınız vizeyi...
Cbülülerden ses yokSon durumlar nedir arkadaşlar? Ben 17 Martta vize görüşmesine gidiyorum henüz. Sizden ne haber?
14 nisanda benim vize görüşmesi hergün kafama takılacak başka bişe cıkıyor bi alsam vizeyi rahatlicam . bizim okuldaki not sistemi sorun cıkarıomu vize randevusunda herhangi bi terslik yasayan varmı?
utaha varmı gelen cbü lerden![]()
haftaya sınavlar var arkadaşlar.burdan herkese şimdiden başarılar diliyorum...umarım bütlere falan kalmayız da rahat bi yaz geçiririz...![]()
Bütlere zaten girmeyeceğm, finaller de yalan olacak... Seneye ikinci dönem aynen devam burdan![]()
Ve ben finalleri bitirdim. 11,5 ve ya 14,5 kredilik ders kalacakSeneye 1-2 ders alamayacağım artık, sağlık olsun. Wat'ın anlamı zaten nedir ki?
![]()
Cbü 2010??? Var mı faal olan arkadaşlar?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks