İnternetten ofislere baktım da galvestonın içinde göremedim sadece houstonda var sanırım. Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim
İnternetten ofislere baktım da galvestonın içinde göremedim sadece houstonda var sanırım. Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim
bulamadiysan yoktur muhtemelen.. is sozlesmen yanindaysa bir bak orda en yakin ssn office diye yazar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Galveston'a giden arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok iyi olucak... En yakın ssn ofisini buldum ama baya uzak ondan acma gereksinimi duydum bu başlıgı
en yakin ss office i bulduysan zaten galvestonda yok demektir.. is sozlesmende de galveston adresi yazmiyorsa social security office icin galvestonda yoktur. orda yazan office e gitmen gerekecek.. zaten sen gittiginde isverenin yardimci olur oraya gidisn konusunda en kotu ihtimal nasil gidecegini sana soyler..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu başlığa bakabilirsin : http://www.turkishwat.net/ds-formlar...ty-number.html
Zaten her yerde bu ofisten olmaz,büyük bi bölgede bi tane olur.Bizdeki konsolosluklar gibi.Ve oraya gidince diğer wat öğrencileriyle birlikte gidersiniz.Eğer otobüsle gitme imkanı zor ise gidecek kişi sayısını arttırıp araba kiralamanız daha uygun olur.
Ssn almak ıcın sahıp oldugumuz belgeler yeterlı mı yoksa işveren de ayrıca belge falan verecek mı bıze ? ben gıdınce dırek basvururıyım dıyorum vakıt kaybetmeden.
Valla konudan sapmışsın sen. Konu galvestonda ssn ofisi... Senin sorduğun sorunun cevapları zaten sitede mevcut.
Herkese teşekkür ederim.
4918-A Seawall Blvd 77551
Kalcağım yerin servisi varmış sağolun.
Evet UAGALVESTON oraya ulasim sagliyor.
uagalvestonda kalıyorsan görüşürüz =) ben ve arkadaşm intikal edicez inş 7sinde
Evet orda kalacagim. Ben ve bir arkadasim da ordayiz.
Anladığım kadarıyla pleasure pierde baya türk çalışcak uagde de baya türk kalcak
UAG türk yurtlarına dönecek desene![]()
Dogru soze ne denir?![]()
nese konudanda saptık zaten... görüşürüz uagde=)
Gorusuruz.Konu cevap buldugu icin sikinti yok.Zaten Galvestoncular yok ortada. Sar makarayi gitsin.... =)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks