Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Catering de iptal mi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Catering de iptal mi ?

ARkadaşlar bende önce self olarak conncession işine Ohio'yagidecektim ancak iptal oldugu için gidemiyorum. Self oldugum için şirketim de bana iş bulmuyor. Ve ben bir iş daha buldum catering işi ancak şirketim bu işte olmaz dedi. Tabi ben pek güvenemedim başka yerlerede sordum. Sorduğum yerler olur diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Catering işi olur mu ???

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşım benim bilgime göre sorun olmaz. Çünkü conncession işlerinde sorun gezici olman. Sabit bir adres verebiliyorsa işveren ve sen de karavan yerine evde falan kalacaksan sorun olmayacağını düşünüyorum.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hım .. ama yine aynı karavanda kalablrz o sorun olur mu ki ? kalcak yer gösteriliomu ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Karavansa sorun olur. Sabit bir adres istiyorlar. O nedenle konsolosluk genelde işini değiştir gel diyor.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

şimdi bu konuda profesyonelce bilgi vereyim...
    1.senin patronun arada bir catering işi yapıyor zaten yüzde 90 geziyor o yüzden catering işi yapan ayrı bir şirketi varsa sorun olmaz.ama bu sponsorunun risk almak istememesine bağlı olarak değişir...
    2.sen concess işi yapsanda kalacak yer olarak patronun ev yada iş adresi veriliyor zaten dolayısıyla karavan değilde şurda kalacam demen senin ds belgende yazmıyor sponsorun sadece offer ina bakıyor istersen yazabilirisn oraya ve sponsorda inanır ama burda sorun sponsorunun uyum sağlamak istemesinde
    3.keşke işini iptal etmeden hemen vize görüşmene girseydin derim sana çünkü konsolosluk onay veriyordu bazılarına
    4.bu konu hakkında bir çok patronu örgütledim eyalet te ve olay büyüdü şuan yasa revize edilecek ve hatta edildi cuma günü ama salı günü vali ile görüşecekler o zaman netleşecek tabi o zmana kadar senin tekrar ds getirmen mümkün mü yada ds in iptal oldumu bunlara göre şansın değişir..
    5.ilk defa gidiyorsan zaten keşke az daha para verip şirket garantörlüğünde gitseydin self olmak böyle bir risktir işte!!
    riski almayanın çocuğu olmaz!!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Öncelikle mustafa01 çook teşekkür ederim kaç gündür toplamak istediğim bilgileri bana bu yazıda anlattığın için. ilk olarak DS belgem iptal edilmedi daha, salı günkü valilik olayını bizede bugn biri söyledi merakla onu bekliyoruz. Benim self gitmemde para ile ilgili değil en yakın ark.ımın tanıdıgı biri oraya geçen sene gidip ordan çok memnun olmasıydı. Ama tabi kim tahmin edebilird ki böyle birşeyi. İşimde daha iptal olmadı diye biliyorum sadece muallakta. Biz perş. günü şirketimize gittiğimizde (belgeleri alıp o gün vizeye gidiyorduk)şirket bize belgelerimizi vermedi,bu işlerin iptal oldugunu söyleyerek ve vize paranız yanar fln filan dedi. Ama benim en çok üzüldüğüm konu bu şirketle ilgili daha sağa sola sormadan catering işinin olmayacağını söylemeleriydi ve bunu ilk yanlarına gittiğimde belirticem. Tekrar çok teşekkür ederim. Salı gününü merakla bekliyoruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)