3 Haziran - 12:45 THY Nonstop Istanbul - Los Angeles, en erken ben gitmiyorum değil mi![]()
3 Haziran - 12:45 THY Nonstop Istanbul - Los Angeles, en erken ben gitmiyorum değil mi![]()
26 mayısta gidenler var![]()
Sanırım O benimOkulum 11 Mayısta bitiyor haftaya finallerim başlıyor.Daha erken çağırsalardı daha erken giderdim
Benden erken gidenlerde var bilgiğim kadarıyla.
bnde seni kastetmiştimsanırım bendende geç giden yok
![]()
Klasik ve iğrenç sözü söyliyim o zaman,geç olsun güç olmasın![]()
Benim okul 25 mayısta bitiyo, çağırsalar 26'sında giderdim ben de ahh ahh![]()
deme ama yaasen bir hafta sonra final var diyosun bizim geçen hafta vize bitti çok geç yaa finaller
![]()
Şimdi biz kuşadasındayızya sezon açıldı öğrenciler kopmadan biran önce postalamaya çalışıyorlar![]()
hımm çok severim yaa kuş adasını adamlar haklı yaniii orada okumak kadar güzelimi varturizm otelcilikmi oradydı
Evet,Benim bölüm Seyahat işletmeciliği ve Turizm Rehberliği.Sizlerin ?![]()
benim besyo![]()
Sinema Televizyon benim bölüm
İnşallah iyi bir travel geçiririz![]()
umarım yaaaa çok iyi olur sanırımbenbütün paramı harcar gelirim![]()
sinema tv .ok ğüzel bölüm ya
ben zaten work kısmıyla ilgilenmiyorum işin iyisi olmaz zaten mülteci gibi çalıştıracaklare o kadar çalıştıkta sonrada zaten gezmek şart olur
![]()
amele ğibi olacaz orda adamları bilmeyiz etmeyiz tamam abi dicezama trawl olayı bencede bitircek yaaa
![]()
bende 2sene önce 6 haziranda ist-jfk direkt uçmuştum. anılarım canlandı, resmen bir bilinmeyene gidiyorsun ilk kez gidiyorsan eğer, hepinize bol şans, gezebildiğiniz kadar gezin, ben çok fazla yere gidemedim, sadece 4 eyalet görebildim, daha fazlasına gitmediğim için pişmanım.
Okulu bitireyim uçak biletlerinide ben satıcam,w&tada ben gönderecem![]()
o düşünce bendede varrbu arada biloxide çalışanlar bilgi olanlar varmı yaa ben ora ğitcen giden biriyle konuşsam çok ii olurdu
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks