Bu yaz kimler LA da Ben santa monica pacific park da calısacagım...![]()
Bu yaz kimler LA da Ben santa monica pacific park da calısacagım...![]()
Guzel yer. Isten once okyanusa girersin eger aksamustu calisirsan.
Ev kiralari pahali olur. Konaklamaniz ne kadar?
Yaninda 500$ fazla gotur 2 kisi birlesip araba alabilirsiniz. Araba olmazsa kiralarsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yanımda fazladan goturebildigim kadar para goturecem kalacak yeride 500 dolar a ayarladım su an tek bekledigim sey isim soruşturmasının tamamlanmasıoda cıkarsa tamamdır
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ooov LAinş. seneye oralardayım
![]()
3 Haziran'da LA'e gidiyorum, iş fuarında çalışmak için. İlk ay LA, ikinci ay San Diego, Üçüncü ay da Orange City'de olucam. Konaklama haftalık 100 USD
Geçen yıl ozman'ile santa monica'ya gittim. Pacific parc'ta çalıştım, ayarladıkları yeri üçüncü gün polis geldi kapattı, international hostel di sanırım, mail attım oradaki görevli bay ve bayana (adana şubesindekiler) ilgilenicez ıvır zıvır dediler ama 1 gün sokakta, 1 gün arkadaşımın arabasında yattım. Sonrasında arkadaşların otel odasında kaldık 1 hafta, sonra bir oda buldum türk'ten, oda dediğim girişte holde bir yatak aylık 500 dolar. Oda westwood'ta. Ondan sonra 15th rose hostel'e geçtim ve hayatımın en güzel günlerini geçirdim o hostel'de. Aylık 425 dolardı sanırım ama sahibi eric 3 aylık kontrat imzalıyor bu yüzden ucuz. Venice beach'e çok yakındır, pacific park'a yürüyüş mesafesindedir. Tr'ye dönünce dava açmak istedim ozman'a sonra vazgeçtim, work and travel çok ama çok sıkıntılıdır. Neler yaşadığımı, ne sıkıntılar yaşadığımı bir ben bir Allah bilir ama diğer yandan yaptığım geziler, partiler anlatılmaz yaşanır. Bir gün parti düzenledik italyan arkadaşlarla, partiye owen wilson geldidışardan gelmiş duymuş sesi gelmiş. dünya'nın merkezine gidiyorsun dostum, santa monica hayatta yerleşmek istediğim yerler. ORada tanıştığım arkadaşlarla da hala görüşüyorum, bir road trip yaptık 15 kişiydik ve tek türk bendim
californiaYı gez, arizona ve las vegas'a da illa ki git. Yalnız santa monica çok pahalı öyle bin dolar falan yetmez, muhtemelen paycheckini 15 gün sonra verirler sen fazla para al en az 2000- 2500 dolar, söyleyeceklerim bunlar kolay gelsin.
ahh ahh LA 1 yılımı nasıl geçirdim orda bilmiyorum. Nakit olarak kazancım olmadı ama çok şeyler kazandım 1 yılda. Zordur LA da yaşamak. Varsa sorularınız yanıtlarım...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Selam Kamboç kaçında Santa Monica'da olucaksın?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks