Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wat için ne seviyede bir ingilizce gerekli ? - el kitabı işe yarar mı ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart wat için ne seviyede bir ingilizce gerekli ? - el kitabı işe yarar mı ?

arkadaşlardün vizemi aldım fakat vizede sordugu bir soruyu anlayamamam beni tedirgin etti.

açıkçası pek bir ingilizce bilgim yok yani intermediate seviyesindeyim.
    bunuda elementary ve pre-intermediate için kurslara gitmiştim ve kurslar biteli 3 ay oldu.
    bu süreçte ingilizce filmlerle falan biraz daha ilerlettim diyebilirim..

hala 1 ay hızlandırılmıs kursa gidebilirim zaman varken ama wat'a bukadar para dökmüşken ailemde haklı olarak ingilizce öğrenmeye gitmiyor musun zaten diyor

amerikaya çok iyi ingilizce bilerek mi gitmemiz gerekiyor ?

2.sorumda bir kaç yerde gördüm ve aldım basit bir şekilde cümle cümle çok kullanılan cümlelerin anlamı ve okunuşu var.sizce işe yarar mı ?

genellikle posta ofisi nerede ? en yakın banka nerede ? yemek için ne tavsiye edersiniz ? teşekkürler. bişey değil. siparişiniz hazır. vs vs ...
    gibi basit ama çok kullanılan cümle kalıpları var içinde

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlardün vizemi aldım fakat vizede sordugu bir soruyu anlayamamam beni tedirgin etti.

açıkçası pek bir ingilizce bilgim yok yani intermediate seviyesindeyim.
    bunuda elementary ve pre-intermediate için kurslara gitmiştim ve kurslar biteli 3 ay oldu.
    bu süreçte ingilizce filmlerle falan biraz daha ilerlettim diyebilirim..

hala 1 ay hızlandırılmıs kursa gidebilirim zaman varken ama wat'a bukadar para dökmüşken ailemde haklı olarak ingilizce öğrenmeye gitmiyor musun zaten diyor

amerikaya çok iyi ingilizce bilerek mi gitmemiz gerekiyor ?

2.sorumda bir kaç yerde gördüm ve aldım basit bir şekilde cümle cümle çok kullanılan cümlelerin anlamı ve okunuşu var.sizce işe yarar mı ?

genellikle posta ofisi nerede ? en yakın banka nerede ? yemek için ne tavsiye edersiniz ? teşekkürler. bişey değil. siparişiniz hazır. vs vs ...
    gibi basit ama çok kullanılan cümle kalıpları var içinde
    1.sorunun cevabı:Work and Travel asla bir 'İngilizce öğrenme' programı değildir.Bir 'ingilizce geliştirme' programıdır,yani zaten sende olan temel ve pratiğin üstüne eklemeler yapıp akıcılığı sağlamak,daha ileryene seviyelerde ise aksandan kurtulmaktır speaking anlamında.Sende bu anlamda iyi yapmışsın,speaking'i pratiğe döküp aynı zamanda listeningle kulak aşinalığı yaratmışsın,kutlarım seni

2.sorunun cevabı ise;intermediate seviyesinde bir ingilizcen varsa,o kitaptaki çoğu kalık cümleyi sen zaten kendin kurabilirsin.Kalıplar çok temeldir,zaten o kitaptada en kolay kelimeleri seçerler kalıpları oluştururken,sonuçta aynı soru farklı varyasyonlar ile sorulabilir.Ama sen yinede almak istiyorsan,alıp bir göz gezdir,belki daha önce hiç duymadığın bişey öğrenirsin,ziyanı olmaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Gitmeden yapılacak en iyi hazırlık heralde kelime ezberlemek ve telaffuzlarını iyi öğrenmek.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bence yapilacak en iyi calisma, Amerikan Talk showlari izlemek ve anlamaya calismak, ordaki kaliplari sindirmek. Cunku kimsenin size kitaptaki gibi cumleler kurmaycagindan emin olabilirsiniz.... Hatta tavsiyem kesinlikle grammer calismamaniz. Kurduklari cumleleri bir gorseniz grammer calismanin ne kadar gereksiz oldugunu anlarsiniz.(grammer dedigim yani tense lerin ve modallarin disinda kalan tum konular)

Film izleyecekseniz de kesinlikle ingilizce altyazili izlemeniz ve Turkce anlamini kendiniz arastirmaniz.(Tureng tarzi sitelerden) Hatta ve hatta begendiginiz kaliplari da not almaniz ve ara ara gozden gecirmeniz..... Benim yaptigim calismalar bunlar...

Ayrica herkesin ogrenme metodu farklilik gosterebilir. Hangi calismanizda kendinizin daha iyi ogrenebilecegini dusunuyorsaniz o alanda calismaya devam edin....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

cevaplarınız gerçekten çok yardımcı olucak cinsten arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum öncelikle ..

seviyem intermediate fakat baya ingilizce film izlediğimden ordakileri çatpat anlıyorum yani captain89'in bahsettiği gibi tenseler ve modallari biliyorum gramer eksiği değilde kelime eksiğim var sanırım.

bu kolay ingilizce kitaplarında çok kullanılan sıfatlar,zarflar,nesneler falanda var aslında en cok onlar işe yarıyor.

ingilizce film-dizi izlemeye devam edicem sanırım en iyisi bu.

ingilizce kursları bildiğiniz gibi sadece sınavlara hazırlıyor..boşuna onlara para vermek istemiyorum ama wat yaparkende ingilizceyi iyi bilmeden gidersem eminim çok bocalarım..

sanırım ingilizce öğrenmeye geç başladım bunun acısını çekicem biraz yogun calıscam mecbur

zaten bu sitedede cok kullanılan kalıplar var , onlarla filmlerle halletmeye calıscam

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaşların söylediklerine ek olarak sana bir website ve kitap tavsiye edeceğim:

kitap: English Vocabulary in Use, Cambridge den. burda günlük yaşam koşullarında kullanabileceğin kelimeleri öğrenirsin,
    Handbook of Commonly Used American Idioms: burdan da çok sık kullanılan idiomları öğrenebilrsin
    website olarak da: learnenglish.britishcouncil.org/en

ama hepsinden önce temel grammar i öğrendiğine emin ol

Kolaylıklar
    Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
    Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı sum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşların söylediklerine ek olarak sana bir website ve kitap tavsiye edeceğim:

kitap: English Vocabulary in Use, Cambridge den. burda günlük yaşam koşullarında kullanabileceğin kelimeleri öğrenirsin,
    Handbook of Commonly Used American Idioms: burdan da çok sık kullanılan idiomları öğrenebilrsin
    website olarak da: learnenglish.britishcouncil.org/en

ama hepsinden önce temel grammar i öğrendiğine emin ol

Kolaylıklar
    tesekkurler, isime yarar kesinlikle siteyede kitaplarada bakicam. saol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)