merhaba arkadaşlar ben bu yaz texasa gideceğim, merak ettiğim şey sahilde ya da sokaklarda herhangi birşeyler satabiliyor muyuz? yasak var mıdır, yaptırımı nedir? yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar ben bu yaz texasa gideceğim, merak ettiğim şey sahilde ya da sokaklarda herhangi birşeyler satabiliyor muyuz? yasak var mıdır, yaptırımı nedir? yardımcı olursanız sevinirim...
işportacı mı olacaksın orada![]()
var planlarım da, yasaksa bileyim önceden dedim![]()
bilen birileri gelip cevap verirler birazdan. sahilde dondurma çekirdek sat bari![]()
Teksas zabıtası tezgahı kapatmasın :P
ne satacaksın ki texasısn neresine gidiyorsun texasda sokakta insan bulamazsın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
galvestonda sahilde olacağım arkadaşlar, legal midir onu öğrenmeye çalışıyorum, bilginiz var mı????
bildigim kadarıyla illegal
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
bir arkadaşım amerika'da vergi çok önemli, vergi kaçırmak adam öldürmekle eş değer demişti insanların gözünde. seyyar satıcı olarak vergi vermeyeceğine göre legal olmaz herhalde.
Washington DC'de sokaklarda su satan çok fazla kişi var.Tanesi 1 dolardan satıyorlar.Wal-Martta 24'lü su 4 dolar.Çok karlı bi iş gibi görünmüştü bize.Ama mutlaka bi sıkıntısı vardır vergi olayından dolayı.
""Let the game begin""
cityhall den izin aliorsun benim yasadigim sehirde sezounu 7 dolardi bu sekilde yasal hala geliyorsun, ki tum J1 lar bu izni alabilirler esasen tum ssn si olanlar alabilir. isportaciliktan ziyade turistik beldelerde cizgifilm karakterlerinin kostumunu kullanarak tip alabilirsin gunluk 200 dolar vuranlar gorulmustur.
bu başlık beni en çok güldürenama mantıklı bir başlıktı
![]()
200 dolarlık iş ney acaba biraz açablrmsn
İşportacılık demekGüzel bir ticaret fikri bu konuda fikrim yok ama gayet mantıklı bir fikir
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks