Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: çok mu geç??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Unhappy çok mu geç??

Arkadaşlar advise kasımda kayt oldum ocaktaki işi beğenemeyrek ve inglizce konuşamayarak heycandan işi alamadım.Aradan aylar geçti şirket beni hala işe yerleştirmedi.Sürekli arıyorum hala işe yerleştiremediler.Çok mugeç kalındı.Artık iş kalmamıştır filan diyolar ve ben çok panik oldum.En son ohio da iş var dediler imza bekliyoruz dediler o gelmedi başaka işlere baktıklarını sölediler.Çok rahatlar bana sakin ol diyi duruyolar ama gidemessem bidaha şansım zor.Şirkete de güveniyorum ne yapmalıyım bu aylarda kayıt olan watçılar yokmu artık çokmu geç.. 0 dayım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

merhaba dostum, moralini bozmak istemem ama cogu kişi işini aldı yani cogu yer doldu hatta bi cok kişi vizesini ucak biletini dahi aldı şirketine keşke biraz daha bastırsaydın. yapılmıcak şey degil tabiki hala iş bulabilirsin zaten sirketin sana bulmak zorunda ama genede daha cabuk olmaları konusunda onları sıkıstırabilir olayları yakından takip edebilirsin. Bu wat surecini hızlandırır ve seninde kafanın rahat olmasını saglar diye dusunuyorum

Saygılar.
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı sniff17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba dostum, moralini bozmak istemem ama cogu kişi işini aldı yani cogu yer doldu hatta bi cok kişi vizesini ucak biletini dahi aldı şirketine keşke biraz daha bastırsaydın. yapılmıcak şey degil tabiki hala iş bulabilirsin zaten sirketin sana bulmak zorunda ama genede daha cabuk olmaları konusunda onları sıkıstırabilir olayları yakından takip edebilirsin. Bu wat surecini hızlandırır ve seninde kafanın rahat olmasını saglar diye dusunuyorum

Saygılar.
    zaten iki üç güne bi arıyorum.Sürekli arıyorum ama yusuf abi de sürekli rahat ol elimde iş yerleşmemiş 150 öğrencim daha var hepsini bu hafta dağıtıcaz dedi.Ben inanamıyorum artık.ortada kalırsam dediğimdede bana sürekli rahat ol seni çok güzel biyerde yerleştiricem diyo.Arama sen beni artık filan diyo.yani adviste iyi şirket onun dışında başka nereye gidicem.??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Özel mesajınla konuya yorumda bulunmamı istemişsin. Evet zaman biraz daralıyor ancak senin işsiz kalacağını düşünmüyorum açıkçası.Yapman gereken işlerini takip etmen ve şirketini bu konuda yönlendirmen. Şu anda bu derece sinir ve stres yapılacak bir durum yok kısacası.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel mesajınla konuya yorumda bulunmamı istemişsin. Evet zaman biraz daralıyor ancak senin işsiz kalacağını düşünmüyorum açıkçası.Yapman gereken işlerini takip etmen ve şirketini bu konuda yönlendirmen. Şu anda bu derece sinir ve stres yapılacak bir durum yok kısacası.
    evet ama işleri nasıl takip edeceğim ben. ne tür işler olduğunu bilmiyorum bile ben.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ama işleri nasıl takip edeceğim ben. ne tür işler olduğunu bilmiyorum bile ben.
    İşte bu noktada araştırmamanın cezasını çekiyorsun biraz da. Bugün ne istediğini bilen bir WAT öğrencisi olsaydın şu anda çoktan yerleşmiştin işine belki de. Şirketinin seni "Sıkıntısız Öğrenci" olarak görmesi normal. Sıkıntısız dan kastım, "Nereye olursa gönderebilecekleri" bir tarzda öğrenci profili çizmen. Biraz araştırmak gerekir kısacası. Tabi şu saatten sonra neye yarar bilmiyorum ama yinede işleri araştırmanı tavsiye ediyorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu noktada araştırmamanın cezasını çekiyorsun biraz da. Bugün ne istediğini bilen bir WAT öğrencisi olsaydın şu anda çoktan yerleşmiştin işine belki de. Şirketinin seni "Sıkıntısız Öğrenci" olarak görmesi normal. Sıkıntısız dan kastım, "Nereye olursa gönderebilecekleri" bir tarzda öğrenci profili çizmen. Biraz araştırmak gerekir kısacası. Tabi şu saatten sonra neye yarar bilmiyorum ama yinede işleri araştırmanı tavsiye ediyorum.
    bu konuda ne tür bi iş istememi önerirsin ben gerçekten artık ne olsa çalışırım modundayım çünkü.Şirketime ne dememi önerirsin..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sonuçta işe yerleştirmek zorunda değillermi beni eninde sonunda..Martta gidip kayıt olan bir sürü adam var onlar ne yapıyolar merak ediyorum ben

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@Fiorex gercekten haklı. Biraz bastan arastırmak gerekiyordu. Ama olsun en azından ellerinde ne gibi işler oldugunu gosteren bi mail isteyebilir aralarından en uygununu kendin secip bu olsun diyebilirsin.
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam dert etme Haziran ayında sıfırdan başvurup vize alıp 20 Haziranda işe başlayanlar bile var..Yani geç kalmış değilsin.Sadece seçeneklerin azaldı.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ocaktan sonra 2 tane daha fuar oldu ciee'in biri istanbulda ve izmirde, gayet güzel işler vardı,bunları sana sölemedilerse ilginç gerçekten.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı archerdeno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ocaktan sonra 2 tane daha fuar oldu ciee'in biri istanbulda ve izmirde, gayet güzel işler vardı,bunları sana sölemedilerse ilginç gerçekten.
    haberim var fakat izmirdekilerin genelde advance isteyen işlermiş ve kız ağırlıklı öğrenciler istemişler.İst.fazla iş gelmemeiş.Bana boşuna yol parası verme biz yerleştiririz seni dediler.Bide ingilizceme güvenmediler daha önceki işi alamdığım için o posizyon boş kalmış ve güzvenemdiler.Kenileri yerleştireceklermiş.bu arada inglizcemi bu sürede geliştirdim bana tokat gibi çarptı o gün.Hayırlısı buyu belki.İnglizceye bu kadar bastırmazdım yoksa.İngilizcem galişti bu arada 1 sayfa dolusu şey ezberledim.Eğer o gün alsaydım işi hiç öalışmazdım biliyorum.Kısmet belkide..bilmiyorum inanmaya başladım böle şeylere ne diyosunuz??
    Konu inek tarafından (28-03-2012 Saat 08:28 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberim var fakat izmirdekilerin genelde advance isteyen işlermiş ve kız ağırlıklı öğrenciler istemişler.İst.fazla iş gelmemeiş.Bana boşuna yol parası verme biz yerleştiririz seni dediler.Bide ingilizceme güvenmediler daha önceki işi alamdığım için o posizyon boş kalmış ve güzvenemdiler.Kenileri yerleştireceklermiş.bu arada inglizcemi bu sürede geliştirdim bana tokat gibi çarptı o gün.Hayırlısı buyu belki.İnglizceye bu kadar bastırmazdım yoksa.İngilizcem galişti bu arada 1 sayfa dolusu şey ezberledim.Eğer o gün alsaydım işi hiç öalışmazdım biliyorum.Kısmet belkide..bilmiyorum inanmaya başladım böle şeylere ne diyosunuz??
    Erkenden farkına varman güzel bişey diyorumOlabilecek şeylerin planını yap sen.Mesela vizen hazır değilken konaklama arama boşuna..Vizeye gireceğin tarihi düşün ona göre Ankara yada İstanbul gidiş geliş planını yap eğer bu şehirlerde oturmuyosan.Eğer vize alırsanda ki inşallah alırsın,o zaman travel planı yaparsın.Benim bu 3. vize alışım oldu.Pasaport daha bugün geçti elime bende yeni travel planı yapıcam.Yani herşey kısmet

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Erkenden farkına varman güzel bişey diyorumOlabilecek şeylerin planını yap sen.Mesela vizen hazır değilken konaklama arama boşuna..Vizeye gireceğin tarihi düşün ona göre Ankara yada İstanbul gidiş geliş planını yap eğer bu şehirlerde oturmuyosan.Eğer vize alırsanda ki inşallah alırsın,o zaman travel planı yaparsın.Benim bu 3. vize alışım oldu.Pasaport daha bugün geçti elime bende yeni travel planı yapıcam.Yani herşey kısmet
    Çok sağol şuanda elden bişey gelmiyor bekliyorum sadece.Çalışıyorum sadece vizeye inglizceye çalışıyorum.Yorumlarınız beni çok rahatlatıyo zaten bilmiyorum hiçbişey ama tecrübeliler yardım edince biraz gevşiyorum.Çok teşekkürler.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

İlla bir işe yerleştirirler.Bu sözleşmende de yazıyordur büyük ihtimal şirketin sorumlulukları altında şu tarihe kadar seni işe yerleştirme zorunluluğu vardır diye..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sıkıntı etcek bişi yok ama sen genede ara sor hakkın sonucda bu senin bide uçak biletleride gün gecdikce artmakda bunuda bildir aslında burda yazılmıs çizilmiş ama benim gibi çok arastıran kişilerde gun geliyor magdur olabiliyolar neden çok arastırmakdan herseyin incigini cıncıgını ögrendikleri için ne kadar çok bilirsen o akdar çok miğden bulanır bu işlerde velhasıl konu sapmasın sen gene hergün olmasada zaman iste tarih isde benimde ona göre yapıcak işlerim var de danısmanına bence ve hiçmi hiç stres yapma cunku yapsanda herşey olucagına varır yapmasanda şu anda senin elinde olan bişi değil cunku bu iş bulma süreci...
    FORZA ES-ES

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı etcek bişi yok ama sen genede ara sor hakkın sonucda bu senin bide uçak biletleride gün gecdikce artmakda bunuda bildir aslında burda yazılmıs çizilmiş ama benim gibi çok arastıran kişilerde gun geliyor magdur olabiliyolar neden çok arastırmakdan herseyin incigini cıncıgını ögrendikleri için ne kadar çok bilirsen o akdar çok miğden bulanır bu işlerde velhasıl konu sapmasın sen gene hergün olmasada zaman iste tarih isde benimde ona göre yapıcak işlerim var de danısmanına bence ve hiçmi hiç stres yapma cunku yapsanda herşey olucagına varır yapmasanda şu anda senin elinde olan bişi değil cunku bu iş bulma süreci...
    Yardımın için sağol ilk kez gittiğim için kim ne dese etkileniyorum o yüzden tecrübelilerden bilgiler aldıkça rahatlıyorum daha iyi odaklaanıyorum.Daha iyi çalşıyorum.Çok teşekkürler..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

raad ol , advis te iş çok ))

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ausbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    raad ol , advis te iş çok ))
    benim zamanım yok ama.Planlarım var zamanları,süreleri,vize reddi alıp almama,uçak bileti...yoksa seve seve ayarlıcaklar zaten işimi o konuda bi sıkıntım yok..Onun için 1560 dolar para verdim ben onlara.Benim tek düşündüğüm vize reddi durumunda derslerime daha fazla sarılma ve 2. şansımı arttırmak.Düşünsene 15 mayısta vizeye girdim red aldım..ardından 8 hariranda zaten vieler başlıyo ben ne ara sarılacam derslere...Neyse şimdiden sarılıyorum şansa bırakmıcam zaten... HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bu arada bugünkü görüşmem sonucunda newyork daki işimin ayarlandığını biletimi alabileceğimi söylediler.Bu kadar kesin hiç knuşmamışlardı.Demekki oldu.Fakat ciee ye belge gönderilip onların benim o işe yerleştirilip yerleştirilmediğimi araştırmalarını beklemem gerekiyormuş.onunda bi ismi varmış ama hatırlamıyorum şimdi.Onun uzun sürebileceğini sölediler.Ama biletini al dediler(iadeli).Bileti alacağım artık 580 euroya buldum..Ne düşünürsünüz bu konuda biliyosunuz çok yoruldum bu iş konusunda.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks