Bura hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bura hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Yokmu arkadaşlar buraya giden?
bende maine gidiyorum
inşallah gidicez bakalım sorun üstüne sorun yeni bi duyum aldım bizim şirket hakkında kesinleşssin buradan paylaşıcam![]()
FORZA ES-ES
Arkadaşlar baktım giden yok bu forumda veya gidipte cevap atan kendim baya bi araştırdım.Bu araştırmalarımıda Word belgesi olarak topladım şimdi bunu sizinle paylaşıcam eğer gidecek olanlar varsa akıllarındaki sorularıbiraz olsun giderir.Ama buraya gitmiş gözüyle görmüş yaşamış olanlardan bilgilerini beklerim...
İLK DEFA GİDECEKLER İÇİN USA-MAİNE-WATERVİLLE
kennebunkport diye bir otel bugün belli oldo zaten hiçbişey bildigim yok buldugumda yok
yo yo bu otel adı değil gidecegim yer miş![]()
Portland a çok yakınsınız portland boston arasında kıyıda biz biraz daha içeriye gidiyoruz maine hakkında bilgi olarak yukarda hazırladığım linkten alabilirsin
sende ilk defamı gideceksin, birde uçak fiyatları hakkında bilgin varmı yani aldın mı spn olarak biz newyorktan mı geçecegiz bana newyorktan otobüsle geçersin dediler 5-6 saatmış yaklaşık olarak
teşekkürler bilgi için bende bilet fiyatları olarak hemen hemen aynı aralıkta buldum 750-800 dolar portlandan.Bende Ny dan gidilmesi taraftarı değilim.İlk giden biri olarak sorun yaşıyabilirsiniz.
Yukarda verğim expedia.com dan buldum
kazancımızı ne zaman veriyorlar haftalıkmı alıyoruz acaba?
Bizde 2 arkadaş Maine, Saco'ya gidiyoruz. Portland'a 20 dk mesafedeyiz
Speedy 55 kardeş ben de maine gidicektim de kısmet olmadı o senin profilde gözüken işe de baktım gerçekten güzel yakalamıssınız bizim firma hiç sunmadı bize böyle fırsatlar hayırlı olsun...
Bölgenin iyi yanı amerikanın diğer yerlerin deki gibi çok yabancı olmamasıdır yani amerikalı dediğimiz amerikalılar dan bahsediyorum.Otelde çalışacaksan bol bol kanada lı göreceksindir.Kennebunkport her ne kadar deniz kıyısında olsada öyle ha deyip girebileceğinz yerler pek kısıtlıdır amerikada ama yaklaşık 30 dk mesafede old orchard beach var ki new england ın en popüler plajlarından biridir.
Waterville de klasik maine kasabalarından.Küçük pek bir aktivite yok gece hayatı ev partilerinden öteye gitmeyecek bir yer.Buralarda yapabileceğiniz eğlenceler konserleri yakalamak olur info klübelerinden edineceğiniz konser takvimlerini takip edebilirisinz bu tarz konserler hoş oluyor bayağı.
Ulaşıma gelince sakın NY a almayın biletinizi aktarmayla birlikte yapacağınız 12-14 saatlik yolculuk sonrası ny tan oraya gitmeniz tam işkence olacaktır.Ayrıca yolculuk 6 dan fazla sürer waterville ise 10 saatten fazla.Boston'a alın biletinizi.Bilet ücreti 600-630 eurodan fazla olmayacaktır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks