ds formlarini doldururken NA ya da YOK yazmadim bos kalan yerlere.. daha sonra el ile oyle yazmamin ya da yazmamamin bir sikintisi olur mu?
ds formlarini doldururken NA ya da YOK yazmadim bos kalan yerlere.. daha sonra el ile oyle yazmamin ya da yazmamamin bir sikintisi olur mu?
Konu culsuz tarafından (18-05-2009 Saat 08:18 PM ) değiştirilmiştir.
eyyy culsuz!!!
1) dsd formlarini elle de doldurabilirsin bunda bir problem olmaz siyah tukenmez kalemle doldurman daha iyi olur.
2)ds 2019 da yazan son tarihten 26 gun-30 gun arasinda kalma hakkin var bu konu kesin degil ama genelde 1 ay kalma hakkin oldugu soyleniyor sen garantiye al 26. gun don doneceksen...
3)J1 den F1 e gecis cok da onerilen bir sey degil ama sen orda vizeni degistirmek icin basvurduktan sonra yasal olarak kalabiliyorsun ancak tabi sunu da biliyor olman gerekir F1 vizesiyle ister basvuru sirasinda isterse de vizeyi kesin almis ol bir egitim programina kayitli degilsen kacak durumunda olmus oluyorsun.... benim bildiklerim bunlar...
evet bencede bunlar dogru.
ek olarak amerikaya giriş çıkışlar ds formundaki tarihler değil vizenizin üzerinde yazan tarihlerdir.ve konsolosluktan bana geçen sene verilmiş olan bir kağıtta yazan şudur ki, programın başlama tarihinden ( vizenizin başlama tarihinden ) 30 gun önce abd ye giriş yapabilirsiniz.
vizenizin bitiş tarihinden itibaren de 30 gun daha kalabiliyorsunuz yasal olarak diye biliyorum...
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks