arkadaşlar destin çok kısır kaldı her halde sitede kimseyi bulamıyorum yokmu başka arkadaş destine gidecek olan..
arkadaşlar destin çok kısır kaldı her halde sitede kimseyi bulamıyorum yokmu başka arkadaş destine gidecek olan..
noldu kardeş?
ben varım
bende gidiyorum destine
26 haziran big kahunas....Village Inn Hotel.....
merhaba bu yaz destine big kahunaya lifeguard olarak gidiyorum gecen sene gitmiş olan arkadaslar tecrubelerini paylaşabilirler mi acaba? havalanından parka ulasım,calısma saatleri,kazanç,konaklama,calısma ortamı vs..
tek kelimeyle mükemmel bir şehir...gecen yılş mc donalds ta çalıştım..big kahunasta bir cok tanıdık arkadas vardı...destin güzel bir yer....mükemmel hatta....insanları, cevresi, plajı mükemmel...
big khaunasta gecen yıl 40 ya yakın türk vardı...)...kazancları fena değildi ama eylul ayında bakım vb. sebebiyle iş yapmıyorlar onun dısında ortam mukemmeldi....ulasım işini dert etme derim...ama ucak bletini vb. aldıysan hangi havaalanına ineceğini soylersen ( eger belliyse) ona göre sana ulasım seceneklerini soyleyebilirm...
destin...kesinlikle doğru secim.....work and travel and holiday......
destin çok güzel bir yer.o kumsallar özellikle...ben böyle yer görmedim cennet gibi bir yer diyebilirm.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
selam bende bu yaz destine gidicem 10 haziran 2010 da yolcuyumdestine gidecek arkadaşlar varsa görüşebilriz.işallah resimlerde göründüğü gibi çıkar
ben de gidiyorum 10 haziranda waffle house destin
Bu arada turist vizesi için gideceğim önümüzdeki aylarda ama amerika için 10 günlüğe gitmek biraz masraflı olacak,, halen kararsızm...
Waffle house destin iki yerde vardı...bir tanesi destin common karsısında bir yerde hwy 98 üzerinde...diğeride yine hwy 98 üzerinde fakat bank of america karsısındaydı...
gece 2 ye kadar falan calısıyorlar, güzel bir yerde her ikiside...ikinci iş bulmanda kolay olur...fakat gittiğin tarih biraz geç gibi...bulgarlar ve ruslar kapmıs olur coktan mekanlarıı
Destin.. Tek geçerim..
Çalışmaya değil ama tatile gidiyorum 12 yıl sonra
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks