kardeşim mrb bende kız arkadaşımla geliyorum six flags lake georga.Ev tutmayı dusunuyoruz demissin bizde dusunuoruz bi tanısalım bakarsın 4 kısı bı eve cıkarız daha rahat olur 20sınde gelıyoruz bızde
4 şubatta six flags great escape fuarına katılıcamda.nasıl bir yerdir? çalışması zor mu? parası yetiyor mu? ortam olarak eğlenilcek yerler nasıl? işyerinin sağlamış olduğu motel kalmaya müsaitmidir? çevre şehirlere ulaşım rahat mı? yardımcı olursan çok sevinirim.eklemek istediğin yada tavsiye ediceğin bir şey olursa lütfen çekinmeden yaz çok teşekkürler şimdiden.
merhaba melih, ben ender. New York ta iş arıyorum. Acaba bana yol gösterebilir misin? y_ender mail veya msn ile ulasabilirsin. 203 3088443 sana donerim.
Bu alandan programla alakalı iş yeri, eyalet, program tarihleri vb. bilgilerinizi girebilir diğer katılımcıların sizi bulmasını kolaylaştırabilirsiniz