Work and Travel

ozgursum Ve hugostiglitz Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. sirketin bu isle alakali ne diyor kac saat calisirmissin ? Bu onemli. Simdi bu yer VEGAS A yarim saat filan uzaklikta. Otoban kenarinda kurulmus ilginci bir mola kasabasi diyeyim. Icinde buyuk bir casino otel , alisveriss merkezi , restaurantlar hatta bir site de mevcut. Bu sitede kalacaksin zaten. Calisma saati iyiyse , ve sen bati bolgesini daha cok gormek istiyorsan iyi bir is. Sonucta vegasa yarim saat , los angeles ve san diego ya 3-4 saat uzakliktasin.
  2. westline firması ile gidecegim , konaklama 50 dolar saatlik 9 , cankurtaranlık ve bu iş arasında kararsız kaldım siz ne düşünürsünüz?
  3. hangi sirket yolluyor buraya ? gectigimiz yillarda gidenler ses ciakrtmadi acikcasi. Cok kotu olsaydi gelir yazarlardi diye dusunuyorum.
  4. merhabalar las vegas primm de carls jr da çalışmak nasıldır? çok kararsızım yardımcı olabilirseniz çok sevinirm
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4