Şimdi terminaller olur havaalanlarında farklı bölgelere uçan uçaklar farklı terminallerden kalkar.Terminaller arası geçişin nasıl olduğu havaalanı içinde haritada gösterilir her yerde.Hiç olmadı boynunda isimlik takılı olan herhangi bi personel bile bilir bu terminal değiştirmeyi onlara sorabilirsin.Mesela uçak amerikaya girdiğinde "D" terminaline iner sonra amaerika içi başka yere gitmek için "F" terminaline gitmek gerekir.Örnek olarak yani..
Evet avrupada değiştirmemen gerekiyor.Ama amerikaya vardığında dış hatlar iç hatlar arası geçiş yapacağın için değiştirmen gerekiyor ben onu anlattım.Ben senin bi önceki @ozgursum'ün cevap yazdığı mesajını görmedim senin ona yazdığın cevaba istinaden yazdım.Zaten aktarmalı uçuşlarda avrupada terminal değişmez.Dış hatlardan gelen uçak yine dış hatlardan ülkeden ayrılır.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaslar British airwaysi öneriyormusunuz 2015 yılı ıcın newyorka gıdıcez aktarmada herhangi bir sorun cıkarmı
ben kullanmadım ama araştırmıştır resmi sitedede amerika vizesi olan türk vatandaşlarının ransit vizeye ihtiyacı yoktur yazıyo , firmayı kullanan duydum sonrunsuz aktarma yapmışlar ama problem çıkartabilir genede ingilizler çoğunluk kullanmıyo diye biliyorum
Arkadaşlar geçen yaz british airways ile uçtum Londra Heathrow aktarmalı.Terminal değişikliği yaptım ve VİZE GEREKMEDİ ÇÜNKÜ terminaller arası ulaşımı bir shuttle aracılığı ile yapıyorsunuz..Terminalde bir kapı önünde sıra oluyorsunuz hemen oradan binip başka bir kapıda iniyorsunuz böylece teknik olarak ingiliz topraklarına ayak basmış olmuyorsunuz ..Geçen yazdan bu yana sistem değişmediyse garanti vize gerekmediğini söyleyebilirim.
Aktarma da hiçbir sıkıntı çıkmaz..eğer uçuşlarınız arası saat fazlaysa sıkılabilirsniz en büyük derdniniz bu olur herhalde,kalabalık bir havaalanı heathrow.
Dostum ben bu sene aramistim yetkili kisileri ve sorun olmayacagini dediler giden arkadasta varmis zaten gecen sene icin rahat olsun
Merhaba arkadaşlar, 2014 yılında British airways ile gidip dönmüş bir kişi olarak söylüyorum vizeniz bitse dahi ABD'den J1 yani WORK&TRAVEL vizesi sahibi olduğunuz için sıkıntı yaşamazsınız. Bu arada yemekleri bombaydı, sınırsız şarabın dibine vurmuştum şimdiden iyi uçuşlar
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks